Intercom 72 appartementen Den Haag
Erkend elektrotechnisch installateur regio Den Haag.
Comelit, intercom, Den Haag
905
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-905,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Intercom 72 appartementen Den Haag

Tags
Comelit, Ikall, Intercom flatgebouw, tweedraads video intercom
Over dit project

Juni 2018 – De VvE wilde de 2 bestaande bellenpanelen behouden. Wij hebben d.m.v. een renovatieplaat de 2 Comelit cameramodules netjes kunnen monteren. Bij een eerdere inspectie was al gebleken dat de bestaande bekabeling na enkele aanpassingen geschikt is voor het nieuwe systeem, deze hoefde dus niet vervangen te worden, dit scheelde een hoop (breek)werk en overlast. I.v.m. de grote leidinglengtes in dit gebouw hebben we de voedingseenheid van dit systeem op een nieuwe plaats gemonteerd bij de kelderboxen. In samenwerking met Pascal Boersema, Maurits Hordijk en van Vloodorp ETB hebben we dit werk in 3 aaneengesloten werkdagen kunnen uitvoeren en opleveren. Voor de toekomst hebben we de documentatie verzorgd.

Vanuit de VvE werd als standaard het binnentoestel “Comelit mini handsfree 6721W” aangeboden. 15% van de bewoners heeft tegen een meerprijs gekozen voor het Wifitoestel 6741W zodat deuroproepen ook via een app op de mobiele telefoon beantwoord kunnen worden. Wij hebben het instellen van het binnentoestel en het installeren van de app op de mobiele telefoon verzorgd.