44x Comelit intercom Den Haag oktober 2021
Erkend elektrotechnisch installateur regio Den Haag.
Groepenkast, domotica, knx, Jung, E net, Busch Free@home, Busch welcome, Jung E net Smarthome, Atea, Comelit, intercom, portiekverlichting, intercom vervangen, erkend installateur, erkend elektrotechnisch installateur, electricien, Den Haag
1102
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1102,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

44x Comelit intercom Den Haag oktober 2021

Over dit project

In samenwerking met Amit Onderhoud hebben we op 1 werkdag 44 appartementen voorzien van een nieuwe intercom. Bij dit project bestonden er al 2 buitentoestellen, deze zijn vervangen.

Binnen de toegangsdeur is er door de VvE gekozen voor een systeem met conventionele beldrukkers, buiten de toegangsdeur is er een digitaal bellenpaneel met touchscreen bediening ingeslepen in het natuursteen. Om de oude gaten in het natuursteen af te dekken is er een rvs renovatieplaat gemonteerd. De bellenkast binnen is vervangen en er zijn 3 postkasten (en appartementen)  bij gekomen, ook is er over de hele lengte van de postkasten een schuine bovenkap gemonteerd zodat daar geen reclamefolders en afval meer kan blijven liggen. Fabricage van bellenkast, postkasten en bovenkap is door ons uitbesteed, wij hebben de montage ervan verzorgd, op deze manier hebben we de VvE zoveel als mogelijk ontzorgd.

Standaard kregen de bewoners een binnentoestel video handsfree, tegen een meerprijs heeft een deel van de bewoners gekozen voor een binnentoestel handsfree met Wifi. Waar nodig zijn door ons renovatieplaten gemonteerd om beschadigingen in de wandafwerking af te dekken.

Deze klus is soepel verlopen door een prettige samenwerking met Kourosh (Amit Onderhoud), Rudy (fa. Vloodorp ETB), Peter, Elvera (de Elektrajuf), Henk Korst Diamanttechniek, Rousseau Metaalbouw, Comelit Nederland, de VvE beheerder en het bestuur van de VvE.